Την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύψαμε τη συμφωνία του Μιχάλη Τσαμάζ με τον Ντίνο Κόκκαλη, προκειμένου να δημιουργήσουν από κοινού εταιρεία η οποία θα διεκδικήσει μία από τις άδειες που θα δοθούν για το διαδικτυακό στοίχημα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δύο άνδρες έχουν αποφασίσει να συμπορευτούν και σε πολλά άλλα ακόμη. Αυτό προκύπτει από την πληροφορία που θέλει τον Τσαμάζ να σχεδιάζει έναντι 150 εκατ. ευρώ την εξαγορά της Intrasoft του Κόκκαλη.

Από ελληνικής πλευράς, το deal έχει σχεδόν «κλείσει», χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό αν οι Γερμανοί μέτοχοι του ΟΤΕ της Deutsche Telekom γνωρίζουν τη σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από την εξαγορά της συγκεκριμένης εταιρείας. Εκτιμώ ότι θα βρεθεί κάποιος να τους τα κάνει «πενηνταράκια».

Από την άλλη αποτελεί κοινό μυστικό στην πιάτσα ότι ο αγαπημένος υπουργός του Μιχάλη Τσαμάζ επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε ο Νίκος Παππάς.

Βλέπετε, ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος υπουργός επένδυσε στο Διάστημα, γεγονός που άνοιξε διάφορους επιχειρηματικούς δρόμους στον δημοσιοσχετίστα μάνατζερ του ΟΤΕ.

Λεπτομέρεια: Οι κακές γλώσσες διαδίδουν ότι Παππάς και Τσαμάζ ήρθαν ακόμη πιο κοντά με τη μεσολάβηση του κοινού τους φίλου, Ντίνου Κόκκαλη.