Στο παρελθόν ανήκουν οι μέρες που η συνύπαρξη με τον πάλαι πότε Νικόλαο Παππά τον υπουργό, προσέδιδε στον οποιοδήποτε δύναμη εξουσίας. Από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κάτω βόλτα, όσοι συμπορεύθηκαν με τον πρώην υπουργό διαστήματος, είτε είναι εξόριστοι, είτε βρίσκονται αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη. Την Ανεξάρτητη, όχι αυτή που ονειρεύονταν ο Πολάκης και η κυρία Μπαζιανα.

Έτσι μετά τις περιπέτειες του συμμαθητή Μανώλη Πετσίτη, την δίωξη του Λευτέρη Κρετσου για την υπόθεση της τηλεοπτικής άδειας Καλογρίτσα, εσχάτως μια ακόμη συνεργάτιδα του Νίκου Παππά, βρίσκεται αντιμέτωπη με τεράστιους μπελάδες.

Ο λόγος για την Άννα Νάκου, που από σύμβουλος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, τοποθετήθηκε στην θέση του αντιπροέδρου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Μάλιστα συμμετείχε σε συνεδριάσεις που συζητούνταν θέματα που αφορούσαν τα ΜΜΕ, ζητήματα που ανήκαν στην αρμοδιότητα του πρώην προϊσταμένου της.

Είναι προφανές ότι η κυρία Νάκου, επηρεασμένη από την δύναμη της εξουσίας του κ. Παππά, μπέρδεψε τους ρόλους. Φυσικά όλα αυτά - όπως θα συμβεί και με τον κ. Κρέτσο - θα έχει την ευκαιρία να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του φυσικού της δικαστή, όταν θα έρθει η ώρα της εκδίκασης των σχετικών αγωγών.

Μέχρι τότε ο ένας μετά τον άλλον οι άνθρωποι του Νίκου Παππά, βλέπουν τα όνειρα τους να μετατρέπονται σε εφιάλτες, αντιλαμβανόμενοι ότι είχαν επενδύσει σε κουτσό (πολιτικό) άλογο.