Για πολλοστή φορά από βήματος Βουλής έγινα στόχος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, ο οποίος για άλλη μια φορά επανέλαβε το γνωστό παραμυθάκι του για το ΚΕEΛΠΝΟ, ενώ τώρα ανέκυψε ότι ξόδεψα χρήματα για να τον «εξαφανίσω πολιτικά».

 Επί 4,5 χρόνια ο ψευτοπαλικαράς του ΣΥΡΙΖΑ, είχε την ευκαιρία να αποδείξει, όχι με αρλούμπες, αλλά με στοιχεία αυτά που υποστήριζε. Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν κατάφερε να αποδείξει απολύτως τίποτα, γιατί απλά δεν υπάρχει τίποτα.

  Επί 4,5 χρόνια ο κ. Πολάκης ήταν αρμόδιος για το ΚΕΕΛΠΝΟ και είχε την ευκαιρία, να με «αποκαλύψει» με στοιχεία και όχι με ψευτοτσαμπουκάδες.

 Προφανώς ο πολιτικός καθρέπτης του κ. Τσίπρας ζήλεψε την χάρη του φίλου του, Πάνου Καμμένου, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Προσωπικά δεν με φόβισε ούτε δευτερόλεπτο η ρητορική Πολάκη, γιατί απλά δεν έχω απολύτως τίποτα να κρύψω και σίγουρα τίποτα να φοβηθώ. Δεν κρύφτηκα πότε πίσω από βουλευτικές ασυλίες, όπως έκανε ο ίδιος και ο Καμμενος και όσες φορές κλήθηκα από τις Αρχές ήμουν εκεί που έπρεπε.

 Ακόμη και την περίοδο που ο κύριος Τζανακοπουλος μπαινόβγαινε στο γραφείο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, δεν έχασα την εμπιστοσύνη μου στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη.

Ούτε και όταν άκουσα τον κ. Πολάκη από το βήμα κομματικής εκδήλωσης να λέει ότι αν δεν καταφέρουν να αλλάξουν τον τρόπο που λειτουργεί η δικαιοσύνη: «δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

 Σήμερα ο κ. Πολάκης, ξέφυγε εντελώς, «αποκαλύπτοντας» ότι ξόδεψα χρήματα στα Χανιά, έχοντας ως στόχο να τον αφήσω εκτός Βουλής. Είναι προφανές ότι διαβάζοντας τον Καρτερό και τους υπόλοιπους και κάνοντας παρέα με τον Καμμένο, νομίζει ότι υπάρχει έστω και ένας σοβαρός άνθρωπος που ασχολείται μαζί του.

 Για όλα όσα έχει πει θα προσφύγω στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, ελπίζοντας ότι το παλικαράκι με το μουστάκι από τα Σφακιά, δεν θα ανεβεί ξανά στο βήμα της Βουλής, και κλαψουρίζοντας θα ζητά να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία του.

 Αν έχει άντερα και τιμά την καταγωγή του, τον προκαλώ να έρθει να αποδείξει αυτά που υποστηρίζει σχεδόν μονότονα εναντίον μου.

Άλλωστε ούτε το μουστάκι, ούτε το μαύρο πουκάμισο, ούτε οι μαντινάδες σε κάνουν υπερήφανο Κρητικό.

Υπάρχουν κι αλλά πολύ πιο σημαντικά, τα οποία δεν φαίνονται και δεν χρειάζεται να τα διαφημίζει κανείς. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο κ. Πολάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να με φοβίσει.

 

Και είναι ο τελευταίος γιατί δυστυχώς γι αυτόν έχω φροντίσει να μάθω πολύ περισσότερα για τον άνδρα. Και τα δικά μου, αποτελούν γεγονότα και όχι παραμύθια...