Στα δίχτυα παραδικαστικού κυκλώματος βρίσκονται μπλεγμένοι δυο εκδότες, οι οποίοι επι των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προσέφεραν «περίεργες» υπηρεσίες σε πρώην υπουργό.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με μηνυτήρια αναφορά που βρίσκεται ήδη στην δικαιοσύνη, οι συγκεκριμένοι εκδότες, εμφανίζονται -και αυτό προκύπτει από στοιχεία- να «εξυπηρετούν» σε πολλές περιπτώσεις τα σχέδια πρώην κυβερνητικού στελέχους που είχε εμπλοκή με θέματα που αφορούσαν την Δικαιοσύνη.

Η «οργάνωση» λειτουργούσε με την ίδια ακριβώς λογική και στις δυο εφημερίδες. Ο εκδότης δημοσίευε και ο υπουργός «εκτελούσε». Από τα δημοσιεύματα που έχουν προσκομισθεί προκύπτει επίσης ότι οι συγκεκριμένοι εκδότες, λειτουργούσαν περισσότερο ως γραφείο Τύπου του υπουργείο Δικαιοσύνης παρά ως λειτουργοί Μέσων Ενημέρωσης.

Το εντυπωσιακό στην όλη ιστορία έχει να κάνει και με το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις ο υπουργός «έστελνε μηνύματα» προς δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς μέσω των δυο εφημερίδων. Η υπόθεση έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ήδη έχουν αρχίσει ν ανοίγουν και στόματα, που κανείς δεν περίμενε ότι θα άνοιγαν...