Παγκοσµιοποιήσεως το ανάγνωσµα, οδοιπορώντας το 4o εξάµηνο µιας πανδηµίας που εκπλήσσει καθηµερινά και κρατώντας τις ρήσεις των Ρότσιλντ και Κίσινγκερ όχι ως διαπιστώσεις, αλλά ως δηλώσεις κατηγορηµατικού χαρακτήρα, όπου ο Κίσινγκερ µας ενηµερώνει πως «µετά την πανδηµία τα πάντα θα έχουν άλλο πρόσωπο» ή, όπως το θέτει ο Ρότσιλντ, «την π αγκοσµιοποίηση ή θα την αποδεχτείτε ή θα σας την επιβάλουµε».

Σειρά αποµαγνητοφωνηµένων µας εκποµπών που κάναµε µε τον Λεωνίδα Αποσκίτη, τον Σπύρο ∆ηµητρίου, τον Κων/νο Γρίβα και τον Γιώργο Αδαλή, που θα καλύψουν τη στήλη των «Παραπολιτικών» «Ο εξ απορρήτων».

ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 1876, µέσα στο αγγλικό Κοινοβούλιο, ο κόµης του Μπίκονσφιλντ έβγαλε έναν απίστευτο λόγο, µε τον οποίο γνωστοποίησε την ύπαρξη µιας παγκόσµιας υπερκυβέρνησης. Είπε, µεταξύ άλλων: «Ο κόσµος στην πραγµατικότητα κυβερνάται από δυνάµεις που δεν γνωρίζει καν... Ηδη στη Γερµανία, την Ιταλία, τη Γαλλία υπάρχει και εκδηλώνεται µια αόρατη υπερδύναµη. Η δύναµη αυτή θέλει να αφαιρέσει τη γη και την εξουσία από όσους την κατέχουν σήµερα και να θέσει τέρµα στις διάφορες Εκκλησίες. Ισως να προχωρήσουν ακόµα περισσότερα...»! Οι κατατοπισµένοι εκ των παρισταµένων συνέδεσαν αµέσως τα λεγόµενα του Μπίκονσφιλντ µε τους «Πεφωτισµένους» -το φοβερό κίνηµα των «lλουµινάτι»-, που η ύπαρξή τους στη Βαυαρία είχε αποκαλυφθεί πριν από τη Γαλλική Επανάσταση. Ολοι απόρησαν τότε πώς ο κόµης κοινοποιεί τέτοια πράγµατα, που σήµερα µπορούν να επιβεβαιωθούν. Πρώτο βήµα των επιδιώξεων της µυστικής υπερκυβέρνησης που ανέφερε ο κόµης, η παγκοσµιοποίηση. Αυτή που θα καθιερώσει την τόσο γνωστή στις µέρες µας Νέα Τάξη Πραγµάτων.... Ο όρος «Νέα Τάξη» δεν είναι νέος, αφού ανέκαθεν η εκάστοτε εξουσία και κυρίως οι µεγάλες αυτοκρατορίες, που κατηύθυναν τις τύχες πολλών λαών, επιχειρούσαν να επιβάλουν κάθε φορά το δικό τους κοινωνικοπολιτικό, θρησκευτικό και πολιτισµικό µοντέλο (δηλαδή µια Νέα Τάξη), που θα διασφάλιζε και θα διαιώνιζε την κυριαρχία τους, παράλληλα µε την παγίωση της ειρήνης που επέβαλε η ισχύς της εκάστοτε εξουσίας.

Στόχος της παγκοσμιοποίησης είναι μία κυβέρνηση, ένα ενιαίο οικονομικό και πολιτικό μοντέλο, κοινή κουλτούρα και θρησκεία

Ετσι, σήµερα, δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα περί Νέας Τάξης και παγκοσµιοποίησης επανέρχονται στο προσκήνιο, µιας και οι δυνάµεις που κυριαρχούν στον κόσµο και που ξεκίνησαν την κούρσα εξουσίας ήδη από τις αρχές του αιώνα µας προβαίνουν σε εκείνες τις απαραίτητες αλλαγές µέσω των οποίων θα διασφαλίσουν τη διαιώνισή τους. Στόχος της παγκοσµιοποίησης (που σήµερα εκπροσωπείται από την Επιτροπή των Τριακοσίων, που αυτοαποκαλούνται και «Ολύµπιοι») είναι µία παγκόσµια κυβέρνηση, ένα ενιαίο οικονοµικό και πολιτικό µοντέλο, κοινή κουλτούρα και θρησκεία.

Τα δε µέσα προώθησής της: ο έλεγχος των ενεργειακών αποθεµάτων του πλανήτη, η απόκρυψη πρωτοποριακών επινοήσεων παραγωγής φτηνής ενέργειας, ο αποκλεισµός των ανέξοδων φαρµακευτικών και θεραπευτικών µεθόδων, η καλλιέργεια της κοινωνικής αποµόνωσης µέσω του ∆ιαδικτύου και της εικονικής πραγµατικότητας (virtual reality) και ο αναπρογραµµατισµός του ανθρώπινου DNA µέσω της Γενετικής και των µεταλλαγµένων τροφών.

Το τραγικό είναι ότι το «παγκόσµιο χωριό», δηλαδή το όλο όραµα της παγκοσµιοποίησης και της ενότητας των λαών -όχι βέβαια της καταλυτικής ισοπέδωσης των διαφορών-, θα µπορούσε να ήταν µια από τις κύριες προϋποθέσεις για την ανέλιξη της ανθρωπότητας και την εξασφάλιση της παγκόσµιας ειρήνης. Ωστόσο, ο τρόπος µε τον οποίο µεθοδεύεται δείχνει ότι οι ιθύνοντες της Νέας Τάξης όχι µόνο δεν επιδιώκουν την άνοδο της συνειδητότητας των ανθρώπων, αλλά αντίθετα εργάζονται στο σκοτάδι για την υποδούλωση του ανθρώπινου είδους και τον περιορισµό του ρόλου του σε αναλώσιµο παραγωγικό υλικό.

Σύµφωνα µε τον δρα John Coleman, που έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα µε το θέµα και έχει και τις προσβάσεις του (λόγω προηγούµενης ιδιότητάς του) στις µυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας και της Αµερικής, οι σκοποί της «Επιτροπής των Τριακοσίων» (που αποτελείται από πάµπλουτους αστούς µε αριστοκρατικές καταβολές και µη) είναι:

1. Η δηµιουργία µιας παγκόσµιας κυβέρνησης (της Νέας Τάξης Πραγµάτων), µαζί µε µια ενοποιηµένη Εκκλησία κι ένα ενιαίο νοµισµατικό σύστηµα υπό τη διοίκησή τους.
2. Η πλήρης εξάλειψη των εθνικών κρατών.
3. Η πλήρης κατάρρευση των οικονοµιών του κόσµου, για να επιφέρουν ένα πλήρες πολιτικό χάος, κάνοντας έτσι πολύ πιο εύκολη τη διάλυση των εθνικών κρατών και την επιβολή της παγκόσµιας κυβέρνησης.
4. Να διεισδύσουν και να υπονοµεύσουν όλες τις κυβερνήσεις και να εργαστούν από µέσα για να καταστρέψουν τις εθνικές τάσεις των λαών που αυτές αντιπροσωπεύουν.
5. Να οργανώσουν έναν παγκόσµιο τροµοκρατικό µηχανισµό και να διαπραγµατευτούν µε τους τροµοκράτες κάθε τροµοκρατική δραστηριότητα (...).
6. Η ανάληψη του ελέγχου όλων των πολιτικών προσώπων και τάσεων.
7. Ο νοητικός έλεγχος του ατόµου (µέσω κατάλληλων τεχνολογιών, π.χ. HAARP) µε την ταυτόχρονη δηµιουργία ανθρωποειδών ροµπότ (τεχνοτρόνικς) και η επιβολή της εξουσίας τους µε σιδερένια πυγµή µέσω ενός ολοκληρωτικού συστήµατος. (...)
8. Η καταστροφή και ο εκφυλισµός κάθε θρησκείας, µε µόνη εξαίρεση µια δική τους φιλελεύθερη θρησκεία (...).
9. Η κυκλοφορία διαφόρων ιδεών «θρησκευτικής απελευθέρωσης» στον κόσµο, για υπονόµευση όλων των θρησκειών, ειδικά του Χριστιανισµού, όχι βέβαια επειδή αυτός κατέχει την αλήθεια -όπως πιστεύουν οι χριστιανοί συνωµοσιολόγοι-, αλλά επειδή τα χριστιανικά έθνη κατέχουν την ισχυρότερη θέση και µπορούν να αποβούν οι αποτελεσµατικότεροι αντίπαλοι.
10. Η εξάπλωση θρησκευτικών τάσεων, όπως ο µουσουλµανικός φονταµελισµός, και φατριών, όπως η «Μουσουλµανική Αδελφότητα». (Θεωρείται ότι ο Αγιατολάχ Χοµεϊνί ήταν µια δηµιουργία της Division 6, της Βρετανικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, που είναι γνωστή ως Μ16.)
11. Η πλήρης υποστήριξη σε «υπερεθνικά» ιδρύµατα -π.χ., ο Οργανισµός Ηνωµένων Εθνών (UN), το ∆ιεθνές Νοµισµατικό Ταµείο (lMF), η Παγκόσµια Τράπεζα, η Τράπεζα ∆ιεθνών ∆ιακανονισµών (Bank of International Settlements) και το Παγκόσµιο ∆ικαστήριο (World Court). (...)
12. Να δοθεί ένα τέλος σε κάθε ανεξέλεγκτη από την υπερκυβέρνηση βιοµηχανοποίηση στην επερχόµενη, όπως την ονοµάζουν, «µεταβιοµηχανική κοινωνία της µηδενικής ανάπτυξης». Εξαιρούνται οι βιοµηχανίες υπολογιστών και υπηρεσιών.
13. Να ανασταλεί κάθε επιστηµονική ανάπτυξη, εκτός από αυτές που κρίνονται ευεργετικές για την «Επιτροπή των Τριακοσίων» (...).
14. Η εξαχρείωση των λαών µε τη δηµιουργία µαζικής ανεργίας. Καθώς οι δουλειές λιγοστεύουν λόγω της πολιτικής της µεταβιοµηχανικής µηδενικής ανάπτυξης, που εισήχθη από τη Λέσχη της Ρώµης, οι αποθαρρυµένοι εργάτες αναµένεται να καταφύγουν στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά. (Το Ινστιτούτο Τάβιστοκ φέρεται ότι έχει εξουσιοδοτηθεί να ετοιµάσει ένα πρόγραµµα δράσης για το πώς θα µπορούσε να επιτευχθεί αυτό. Η εργασία αυτή ανατέθηκε στο Ερευνητικό Κέντρο του Stanford υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Willis Harmon και έγινε γνωστή ως «Υδροχοϊκή Συνωµοσία») (...).
15. Να προκαλέσει -µέσω ελεγχόµενων, περιορισµένων πολέµων στις προηγµένες χώρες και µέσω λιµοκτονίας και ασθενειών στις χώρες του Τρίτου Κόσµου- τον θάνατο εκατοµµυρίων ανθρώπων, τους οποίους θεωρεί «άχρηστους καταναλωτές» των υποτιθέµενα περιορισµένων φυσικών πόρων του πλανήτη µας. (Η «Επιτροπή των Τριακοσίων» φέρεται ότι εξουσιοδότησε τον Σάιρους Βανς να γράψει µια διατριβή για τον καλύτερο τρόπο που µπορεί να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Σύµφωνα µε τους όρους της Αναφοράς Global 2000, ο πληθυσµός, π.χ., των ΗΠΑ πρέπει να µειωθεί κατά 100 εκατοµµύρια µέχρι το έτος 2050!). Η ηθεληµένη υπογεννητικότητα είναι ένας λόγος που οι µισθοί κρατούνται χαµηλά...