Το απόγευμα στις 17:00 ήταν να εκδικαστεί από το ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της ΕΟΚ και ΚΕΔ για τον παράνομο ορισμό διαιτητών και με την οποία ζητούσαν οι «ερυθρόλευκοι» την ακύρωση της αγωνιστικής πριν ακόμα διεξαχθεί αυτή, ωστόσο πήρε παράταση για τη Δευτέρα (20/05) στις 12:00 ώστε να καταθέσουν οι πλευρές υπομνήματα.

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Χρήστο Σταυρόπουλου, τον Τeam manager Χρήστο Μπαφέ και φυσικά τους νομικούς της πειραϊκής ΚΑΕ.

Ο δικαστής του ΑΣΕΑΔ υποστήριξε αρχικά ότι κατά την έρευνα του βρήκε δύο νόμους για τη σύσταση της ΚΕΔ… Ο ένας έκανε λόγο για μονομελή ή τριμελή Επιτροπή και ο άλλος για επιτροπή τριών ή πέντε μελών. Δεν βρήκε ημερομηνίες για να καταλάβει ποιος είναι ο τελευταίος χρονικά και ως εκ τούτου ζήτησε εξηγήσεις από τον νομικό εκπρόσωπο της ΕΟΚ/ΚΕΔ Γιώργο Κόνιαρη. Εκείνος θα καταθέσει νέο υπόμνημα στο φάκελο της ΕΟΚ και της ΚΕΔ, όπου θα περιλαμβάνει μέσα τον κανονισμό που ισχύει.

Ο Ολυμπιακός από τη δική του πλευρά ήταν έτοιμος να καταθέσει τα δικά του υπομνήματα, ωστόσο η πλευρά της ΚΕΔ/ΕΟΚ ζήτησε μια διορία μέχρι την Δευτέρα στις 12.00 όπου έγινε αποδεκτή με αποτέλεσμα να έχουμε παράταση.

πηγή:gavros.gr