Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την περιπέτειά του στο 500άρι τουρνουά της Βαρκελώνης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα στην πρεμιέρα του να κερδίζει εύκολα με 2-0 σετ τον Μάρτον Φούκσοβιτς. Ο 20χρονος συμπατριώτης μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να κάμψει με ευκολία την αντίσταση του επικίνδυνου Μαγυάρου.

Ο «Τσιτσιφάστ» έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και με 6-3, 6-4 προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στραφ, ο οποίος κέρδισε επίσης με 2-0 σετ τον Νταβίντ Γκοφέν.
 
Το χθεσινό παιχνίδι πάντως δεν ξεκίνησε καλά για τον Ελληνα τενίστα, ο οποίος βρέθηκε πίσω με μπρέικ (1-2). Ωστόσο, απάντησε άμεσα και ισοφάρισε σε 2-2, ενώ λίγο αργότερα έκανε και νέο μπρέικ για το 5-2. Στη συνέχεια σέρβιρε με επιτυχία και με 6-3 έκανε το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ μέχρι το 4-4, όταν ο Στέφανος έκανε το μπρέικ και προηγήθηκε με 5-4. Όπως και στο πρώτο, σέρβιρε σωστά και με 6-4 σφράγισε τη νίκη-πρόκριση, η οποία ήρθε μετά από 68 λεπτά αγώνα.
 

πηγή:to10.gr