Ο Κριστιάν Καρεμπέ φόρεσε με μεγάλη επιτυχία την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ με τους μερένχες. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει γράψει ιστορία παίζοντας για την «βασίλισσα» και ο Καρεμπέ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς των μαδριλένων.

Ο παλαίμαχος Γάλλος μεσοαμυντικός είναι έτοιμος να φορέσει ξανά την φανέλα της ισπανικής ομάδας, σε παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά με θρύλους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι θα είναι ανάμεσα σε ομάδες παλαιμάχων της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τσέλσι και ο Κριστιάν Καρεμπέ επιβεβαίωσε ότι θα είναι παρών στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Δίπλα στον αθλητικό διευθυντή των ερυθρόλευκων θα είναι μεγάλα ονόματα του παρελθόντος που φόρεσαν την φανέλα της Ρεάλ, όπως ο Μπουτραγκένιο, ο Ραούλ, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Αμαβίσκα, ο ΜακΜάναμαν και ο Ιέρο.

Κι απέναντι τους θα βρεθεί η «παρέα» του Αντρέι Σεφτσένκο, του Φλο, του Λεμπέφ, του Κουντιτσίνι, παικτών που έκαναν μεγάλη καριέρα φορώντας την φανέλα της Τσέλσι. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου και θα έχει όπως προαναφέραμε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα της Ρεάλ Μαδρίτης για την κοινωνική επανένταξη.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ.

 Se confirman nuevos nombres para el #FiestaCCM2019 como @Karembeu @StevenMcManaman @jksheva7 y más... os esperamos el 23 de junio en el estadio Santiago Bernabéu ???? https://t.co/QIrQ3fnckK

— Fundación Real Madrid (@Fun_Realmadrid) April 21, 2019

πηγή:to10.gr