Δύο χρόνια μετά το πρώτο του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γίνεται ξανά εξώφυλλο στο Sports Illustrated το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη στην Αμερική.

Το Sports Illustrated δεν είναι απλά το πιο γνωστό αθλητικό περιοδικό στον κόσμο αλλά δημιουργεί αθλητικά πρότυπα και ήρωες μέσα από τα εξώφυλλα του. Οπότε η επιλογή του κάθε αθλητή κάθε φορά συμβαίνει για συγκεκριμένους λόγους. Για να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να γίνει πρωτοσέλιδο στο SI, τότε θα σας ενημερώσουμε πως οι Μπακς σε όλη τους την ιστορία έχουν μόλις πέντε πρωτοσέλιδα αθλητών.

Δυο ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (τον Απρίλιο του 1970 και τον Οκτώβριο του 1974), ένα ο Οσκαρ Ρόμπερτσον (τον Μάιο του 1971), ένα ο Σίδνεϊ Μόνκριφ (τον Φεβρουάριο) του 1982 και φυσικά ένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον Ιανουάριο του 2017.

Ενα; Λάθος. Από την Πέμπτη το πρωί η Αμερική θα γεμίσει με τo Sports Illustrated στο οποίο θα φιγουράρει ξανά ο «Greek Freak». O Γιάννης θα είναι ξανά στο εξώφυλλο του αμερικάνικου περιοδικού.

Τίτλος του περιοδικού είναι «Giannis: How to Coach A Unicorn» (Γιάννης: Πώς να προπονήσεις έναν μονόκερο). Οπου μονόκερος για τους Αμερικάνους, βάλτε ξεχωριστός. Μοναδικός. Κάτι το οποίο δεν... υφίσταται. Γι' αυτό και η έμφαση στον Γιάννη. Πως γίνεται να προπονήσεις κάτι που δεν... υπάρχει. Κάτι το οποίο είναι τόσο ξεχωριστό!

Το πρωτοσέλιδο της Πέμπτης:

Το πρώτο πρωτοσέλιδο με εξώφυλλο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: