Η κίνηση του Λεονάρντο Κούτρη που χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο σε έναν μπόμπιρα φίλαθλο του Ολυμπιακού που δίνει καθημερινά τη δική του μάχη ενάντια σε μια πολύ σοβαρή ασθένεια, αποδεικνύει ότι το ποδόσφαιρο είναι πολλά παραπάνω από ένα άθλημα.

Ο διεθνής αριστερός μπακ των Ερυθρόλευκων, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Γ. Καραϊσκάκης (2-1), έσπευσε στην κερκίδα και πήρε αγκαλιά ένα μικρό φίλο της ομάδας, μπήκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξαν για αρκετή ώρα μαζί. Ο μικρός Βασίλης, σκόραρε μάλιστα σε μία από τις εστίες του φαληρικού γηπέδου και πανηγύρισε το γκολ του μπροστά στη Θύρα 7 που τον αποθέωσε.

Ο πιτσιρικάς θα θυμάται για πολύ καιρό αυτές τις στιγμές, όπου βρέθηκε τόσο κοντά με ένα από τα ινδάλματά του, πατώντας το χορτάρι στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα που λατρεύει.

«Ήξερα εξ αρχής για το παιδάκι, με είχανε ενημερώσει για να του δώσω τη φανέλα μου, τον είδα που μου χαμογέλασε και με ευχαρίστησε. Σκέφτηκα να τον αγκαλιάσω να τον βάλω στο γήπεδο, ήταν σε καλή κατάσταση και ήθελα να του δώσω κι άλλη χαρά.

Πανηγυρίσαμε όλοι το γκολ που έβαλε μπροστά στην Θύρα 7, τον αποθέωσαν όλοι κι αυτό είναι το καλύτερο που έγινε σήμερα. Θα το θυμάται για όλη του τη ζωή και του εύχομαι ολόψυχα να βγει νικητής, γιατί είναι ένας γίγαντας, όλοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά του.

Δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο από το να βλέπεις αυτό το παιδί να χαμογελά. Έχω χάσει κι εγώ ανθρώπους από αυτή την ασθένεια και το να δώσω χαρά σε αυτό το παιδί ήταν πολύ σημαντικό για εμένα», δήλωσε λίγο αργότερα στην συνδρομητική τηλεόραση.