Στο ματς με τον Απόλλωνα, στη Ριζούπολη, ο Ολυμπιακός είχε ως κορυφαίο σε απόδοση παίκτη τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος ξεχώρισε με την απόδοσή του. Ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά. Μέσα και στις φάσεις των δύο γκολ, αφού από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν.

Στο 24' έκανε τη σέντρα με τον Στάθη, στην προσπάθειά του να μην φτάσει η μπάλα στο κεφάλι του Χασάν, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το αυτογκόλ για το 0-1. Στο 70' έδωσε την ασίστ στον Χασάν για να σημειώσει το 0-2, ενώ στο τέλος του έγινε πέναλτι από το μαρκάρισμα του Γαρουφαλιά, αλλά ο Σέζος δεν καταλόγισε την παράβαση.

Με τον Πορτογάλο εξτρέμ να έχει μπει στη διαδικασία της ψηφοφορίας για τον MVP της 23ης αγωνιστικής, που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης. Για όσους θέλουν να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία, μπορούν να το κάνουν ΕΔΩ.

Οι άλλοι υποψήφιοι είναι οι Ντιγκινί (Άρης), Ζίβκοβιτς (Ξάνθη), Σακόρ (ΟΦΗ), Ενσικουλού (Ατρόμητος), Αντέτζο (Λαμία), Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ) και Καλτσάς (Αστέρας Τρίπολης). Η σχετική ψηφοφορία λήγει την Παρασκευή 8/3, στις 12:00 το μεσημέρι.

πηγή:gavros.gr