Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την αξία τους από τότε που ανέλαβαν τα ηνία οι Γκλέιζερς όμως φαίνεται Sunπως δεν θα μείνουν για πολύ στον σύλλογο.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του προκειμένου να αποκτήσει άμεσα τον σύλλογο.

Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν έχει έτοιμη πρόταση η οποία ανέρχεται στα 3,8 δις βρετανικές λίρες για να πείσει τους Γκλέιζερ να πουν το «ναι», το οποίο αποτελεί διακαή πόθο του Σαουδάραβα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν τελικά η πρόταση αυτή γίνει αποδεκτή από τους αμερικανούς τότε θα έχουν ένα τεράστιο κέρδος σε σχέση με το όταν ανέλαβαν την ομάδα.

Η Βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως τα έσοδα από την συμφωνία θα είναι περίπου δύο δις διακόσια εκατομμύρια λίρες καθώς πριν από περίπου 14 χρόνια αγόρασαν τους «κόκκινους διαβόλους» έναντι 790 εκατομμυρίων λιρών. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ο Σαουδάραβας θα κάνει τόσο μεγάλη οικονομικά πρόταση μόνο αν εξασφαλίσει η Γιουνάιτεντ φέτος την έξοδο της στους ομίλους του Champions League. Αν η ομάδα του Σολσκιερ δεν καταφέρει κάτι τέτοιο τότε όπως είναι λογικό η προσφορά θα μειωθεί αρκετά.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Πηγή:to10.gr