Και τώρα… τρέχουμε! Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτονται όλοι στην Μπαρτσελόνα μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Σάντσες Πιθχουάν της Σεβίλλης.

Ο Βαλβέρδε είχε όρεξη για… πειράματα, βάζοντας με το καλησπέρα βασικό τον Μπόατενγκ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ παράλληλα άφησε εκτός αποστολής ή ενδεκάδας τους Μέσι, Μπουσκέτς, Σουάρες, Άλμπα και Κουτίνιο, ενώ και ο Ντεμπελέ ήταν τραυματίας.

Οι ψυχωμένοι Ανδαλουσιανοί… πήραν το μήνυμα και σόκαραν τους Μπλαουγκράνα. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο σε ένα 20λεπτο φωτιά, οι παίκτες του Μασίν βρήκαν δύο γκολ με τους Σαράμπια (58’) και Μπεν Γεντέρ (76’) και πήραν τη νίκη με 2-0. Πλέον η Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνει πολύ μεγάλο ματς μέσα στο Καμπ Νου και να πάρει νίκη με τρία γκολ διαφορά για να προκριθεί αυτή στα ημιτελικά του Copa del Rey, κόντρα σε μια ομάδα που αποδεδειγμένα ξέρει πώς να αποκλείει τους Καταλανούς καθώς το έχει πράξει σε τέσσερις περιστάσεις εκ των επτά που τέθηκαν αντιμέτωπες σε νοκ άουτ ματς του θεσμού.

Σεβίλλη (Μασίν): Σοριάνο, Μερκάδο, Κίερ, Γκόμεθ, Νάβας (71′ Σίλβα), Μπανέγα, Αμαντού, Εσκουδέρο (87′ Αράνα), Σαράμπια (66′ Βάσκες), Πρόμες, Μπεν Γιεντέρ

Μπαρτσελόνα ( Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σεμέδο (80′ Αλμπα), Ράκιτιτς, Βιδάλ, Αρτούρ, Αλενιά, Μάλκομ (63′ Κουτίνιο), Μπόατενγκ (63′ Σουάρες)