Μεγάλο ματς την Τρίτη το απόγευμα (27/11, 18:00, CS6) στο «Μελίνα Μερκούρη» για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αντιμετωπίζουν την Βολερό και αναζητούν μια τεράστια ανατροπή-πρόκριση. Πρέπει να νικήσουν τη γαλλική ομάδα με 3-0 ή 3-1 σετ κι αν συνεχεία να πάρουν ένα ακόμα σετ, το «χρυσό», που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Challenge Cup, τη φάση των «16».

Με τις «ερυθρόλευκες» να ποντάρουν και στη στήριξη των οπαδών τους, στην προσπάθεια που θα κάνουν για να ανατρέψουν την ήττα στο πρώτο ματς. Το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό του Ολυμπιακού είναι πώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Την αποστολή για το ματς με την Βολερό αποτελούν οι Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου και Λάουρα Έμοντς.

** Στην αναμέτρηση με τη Βολερό, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας.