Δύο πάρα πολύ σημαντικές νίκες για την Ευρωλίγκα πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, επικράτησε και της Ρεάλ Μαδρίτης με 88-83 στο ΣΕΦ, παίζοντας μάλιστα κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος από τη… διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας και πλέον καλείται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, έχοντας ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Οι νίκες των Πειραιωτών αυτή την εβδομάδα μπορεί να αποτελέσουν «κλειδί» για τη ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας, με όλους στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» αν γνωρίζουν φυσικά ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση, έδειξαν τι μπορούν να κάνουν μέσα στο παρκέ και πλέον το ζητούμενο είναι η διάρκεια, καθώς όπως τόνισαν και οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού υπάρχει ακόμη μεγάλος δρόμος που θα πρέπει να διασχίσουν.

Η ομάδα έχει νέα φιλοσοφία, αυτή του Ντέιβιντ Μπλατ, χρειάζεται χρόνο ακόμη, ωστόσο, δείχνει ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται και αφήνει υποσχέσεις ότι στο μέλλον θα μπορέσει να αποδώσει το μπάσκετ που όλοι θέλουν να βλέπουν από τον Ολυμπιακό.

πηγή:gavros.gr