Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα της Volleyleague των Ανδρών. Ενδιαφέρον για όλες τις άλλες θέσεις εκτός από την κορυφή.

Αυτή ανήκει εξ' ολοκλήρου στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά και την διεξαγωγή της εξ' αναβολής 1ης αγωνιστικής και τη νίκη επί της ΑΕΚ, είναι η μοναδική ομάδα η οποία δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα και έτσι, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μια απώλεια βαθμού. Αυτής από το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, αν δει κανείς το πως εξελίσσεται η βαθμολογία από τον Ολυμπιακό και κάτω πραγματικά γίνεται ένας μικρός... χαμός. Καμία ομάδα μέχρι τώρα δεν έχει δείξει την σταθερότητα που έχει ο Θρύλος, μιας και όλοι έχουν χάσει βαθμό ή βαθμούς.

Ειδικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πρωταθλητές είναι ήδη στο +2 από τον ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό ότι με την εικόνα που δείχνει ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολο να χάσει στο ματς του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στην κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η οποία δίνει και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Ενώ φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με μαθηματική ακρίβεια ο Ολυμπιακός  οδεύει και για πρωταθλητής Χειμώνα. Κάτι το οποίο μπορεί να παίξει το ρόλο του. Κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι!

πηγή:gavros.gr