Ετοιμο για ...υπογραφές είναι το εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας, που θα σημάνει την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στην Μίλαν. Εξι χρόνια μετά την αποχώρηση του από τους «ροσονέρι», ο Σουηδός επιθετικός, έχει αποδεχθεί αμοιβή δύο εκατομμύρια ευρώ μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο αναμένεται να ξαναφορέσει την φανέλα της Μίλαν.

Αυτό τουλάχιστον, υποστηρίζει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η «Gazzetta dello Sport» με τον ευρηματικό τίτλο «Πάρε με Μίλαν, ακόμη και για έξι μήνες», που συνοδεύεται από σχετική φωτογραφία του Ιμπραϊμοβιτς.

Στο ίδιο δημοσίευμα, προτίθεται πως ανάλογα με την εξέλιξη και τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την εξάμηνη συνεργασία τους, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου. Παράλληλα, η ιταλική εφημερίδα, υπενθυμίζει πως η Μίλαν βρίσκεται υπό ...μόνιμο έλεγχο από την UEFA σχετικά με το οικονομικό fair-play και πως οι πολλοί τραυματισμοί, ενδεχομένως να καθιστούν περισσότερο αναγκαία την απόκτηση ενός αμυντικού ή ενός μέσου.