Στη Γερμανία για το παιχνίδι με το Αννόβερο (19:30) για την 2η αγωνιστική του Len Champions League βρίσκεται η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που διοργανώνει το Final 8 με στόχο την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Συγκεκριμένα, την αποστολή αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του εν όψει του παιχνιδιού με το Αννόβερο, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να επιβάλλουν το ρυθμό τους, προκειμένου να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το εκτός έδρας παιχνίδι με το Αννόβερο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς και το περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θέλουμε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι, που αγωνίζεται χωρίς πίεση για την πρόκριση στο Final 8 γιατί το διοργανώνει και η παρουσία της στους ομίλους για 3η συνεχόμενη χρονιά την κάνει ιδιαίτερα έμπειρη και ανταγωνιστική. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να αγωνιστούμε με τα γνωστά χαρακτηριστικά μας ώστε να δηλώσουμε παρόν και να δώσουμε το σύνθημα για τη συνέχεια».