Διαψεύδεται κατηγορηματικά από την Μπαρτσελόνα πως σχεδιάζεται επιστροφή του Νεϊμάρ στην ομάδα. Αυτό ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος, Ζόρντι Καρδονέρ, με αφορμή δημοσιεύματα που ανέφεραν πως οι Καταλανοί σκοπεύουν να επαναφέρουν τον Βραζιλιάνο άσο στην Βαρκελώνη. Ο Νεϊμάρ έφυγε από την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2017 κι αφού είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Champions League, ως μέλος μαζί με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες μιας πανίσχυρης επιθετικής τριπλέτας. Οι Παριζιάνοι πλήρωσαν τότε το υψηλότατο ποσό της ρήτρας που υπήρχε και τον απέκτησαν.

Ο πρώτος χρόνος του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν κύλησε αρχικά με την έντονη διαμάχη του με τον Έντισον Καβάνι, για το ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι, η οποία διαμάχη πολλές φορές εκδηλώθηκε και δημόσια, μέσα στο παιχνίδι. Και τον Μάρτιο ήρθε ο τραυματισμός του και η απόφασή του να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να προλάβει και να μην χάσει το Μουντιάλ της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να στερηθεί τις υπηρεσίες του η γαλλική ομάδα.

Τώρα, η ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», υποστηρίζει πως ο Νεϊμάρ διαμήνυσε στην Μπαρτσελόνα πως θέλει να επιστρέψει, αφού είναι απογοητευμένος από την ζωή του στο Παρίσι. «Ουδείς μέσα στη διοίκηση έχει αναφέρει κάτι για επιστροφή του Νεϊμάρ. Κανείς δεν μιλάει για κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Καρδονέρ σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού SER Catalunya.