Η «λάμψη» του Γιάγια Τουρέ «σκέπασε» το Καραϊσκάκη. Το Νο1 ματς του Ιβοριανού σούπερ σταρ με τα ερυθρόλευκα στην δεύτερη θητεία του είναι πλέον γεγονός. Για 58 λεπτά ο Τουρέ μας χάρισε τις πρώτες μικρές στιγμές του μεγαλείου του. Κόντρα στον Λεβαδειακό ξεκίνησε βασικός σε ένα ματς ευκαιριών απο τον Μάρτινς σε πολλούς παίκτες με τον Ολυμπιακό να παίρνει την νίκη με 1-0 χάρις στο γκολ του Μάνου στο 68΄. Σε ένα ματς όμως που όλα γυρνούσαν γύρω από τον Γιάγια Τουρέ.

24 μέρες μετά τον ερχομό του στον Ολυμπιακό ο μεγάλος σταρ έβγαλε στο γήπεδο λίγα απο τα δείγματα της τεράστιας του ποιότητας. Προφανώς και θέλει χρόνο ακόμη και να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του, όμως αναλογικά για πρώτο ματς με τη νέα του ομάδα σε μια… πειραματική 11αδα με πολλούς νέους παίκτες μαζί τα συμπεράσματα είναι σίγουρα θετικά. Το σημαντικό για τον Τουρέ και τον Ολυμπιακό είναι πως μπήκε πλέον για τα καλά στην δράση και απο εδώ και στο εξής τα πράγματα θα είναι μόνο καλύτερα. Και για τον Τουρέ και για τον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0
ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 0-0

Σκόρερ: 68΄Μάνος
Κίτρινες: 62’ Χατζηλάμπρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μασούρας, Σισέ, Μιράντα, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Ανδρούτσος (59΄Χασάν), Ναουέλ (83΄Πάρντο), Τουρέ (58΄Νάτχο), Βρουσάι, Μάνος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Μανγκά (46΄Νίκας), Παντελιάδης, Γιακουμάκης, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Κρνέτα, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος (70΄Νανγκίς), Αντιλέχου, Ιωαννίδης (56΄Όμο)

Πηγή: to10.gr