Ο 48χρονος κόουτς φαίνεται ότι έχει κερδίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ακολουθούν πιστά μέχρι τώρα τις εντολές του, με τα αποτελέσματα να τον δικαιώνουν.

Ο Μαρτίνς έχει κερδίσει επίσης και την εκτίμηση του κόσμου, ο οποίος γουστάρει τον νέο Θρύλο, ο οποίος ακόμη βρίσκεται στο στάδιο του χτισίματός του, δεδομένου ότι έχουμε ακόμη Αύγουστο.

Ο Πορτογάλος κόουτς, έχει δείξει ότι μπορεί να παρέμβει μέσα στον αγώνα και να αλλάξει τα πράγματα, κάτι το οποίο έκανε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, βάζοντας και 2ο φορ στον αγώνα, το οποίο του βγήκε στο 100%. Χρησιμοποιεί όσους βρίσκονται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση, επίσης κάτι το οποίο τον έχει δικαιώσει από τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας.

Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι έχει καταφέρει να μπει στο μυαλό των παικτών του. Τους έχει κάνει να πιστεύουν στον εαυτό τους, να αφήνουν στην άκρη τη διαιτησία, όπως συνέβη με την Μπέρνλι και με τον Λεβαδειακό.

Οι ομιλίες του Πέδρο Μαρτίνς προς τους παίκτες του έχουν φέρει μέχρι στιγμής αποτελέσματα, κάτι το οποίο μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο Πορτογάλος έχει αποδείξει ότι πέρα από καλός προπονητής μέσα στο γήπεδο, είναι εξίσου καλός και στα αποδυτήρια, πράγμα που είναι μεγίστης σημασίας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Όλοι στην ομάδα βγάζουν το… καπέλο στον Μαρτίνς, ο οποίος, ωστόσο, ακόμη έχει πολλή δουλειά μπροστά του για να φτάσει ο Θρύλος στο επίπεδο που επιθυμεί, κατακτώντας όλους τους στόχους του.

Πηγή: gavros.gr