Η μεταγραφή του Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό πρόκειται για μιά από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού στις ελληνικές ομάδες.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Θρύλο που θα είναι τριετούς διάρκειας. Μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων, καθώς η Λα Κορούνια θα πάρει ένα ποσό που φτάνει στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ και ο παίκτης θα έχει ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τις 800.000€.

Ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή, για αυτό και ο Ολυμπιακός επέμεινε τόσο καιρό σε αυτή την υπόθεση, μέχρι να αποσπάσει το ναι της ομάδας της Γαλικίας. Είναι χαρακτηριστικό πώς ο Βραζιλιάνος είναι αμυντικό χαφ με τα στοιχεία που έψαχναν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ έχει κάνει προετοιμασία με την Λα Κορούνια. Συνεπώς θα χρειαστεί ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό, καθώς στο κομμάτι της αγωνιστικής ετοιμότητας δεν έχει πρόβλημα.

Ο Γκιγιέρμε είναι παίκτης με εμπειρία τόσο από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, ενώ στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί σε Ιταλία και Ισπανία. Στη La Liga και τη Serie A, δύο από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην ήπειρό μας. Είναι απολύτως σίγουρος πώς θα προσφέρει πολλά και θα βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» σε μια νευραλγική θέση.

πηγή:gavros.gr