No Cristiano Ronaldo, no… τρόπαιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Οι Μερένχες στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους στη μετά Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή, ηττήθηκαν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup στην παράταση με 4-2 (2-2 κ.α) από την Ατλέτικο Μαδρίτης και έδειξαν ότι θα χρειαστούν αρκετό καιρό για να… απογαλακτιστούν από τον μεγάλο Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας και χάρισε πλούσιο θέαμα σε όσους το παρακολουθήσαν, καθώς είχε ανατροπές στο σκορ, φανταστικά γκολ και μπόλικο σασπένς. Ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο 78’, όμως, κατάφερε με γκολ του Ντιέγκο Κόστα να στείλει το παιχνίδι στην παράσταση. Εκεί με ένα φανταστικό γκολ του Σαούλ στο 98’ και ένα του Κόκε στο 104′ έριξε στο… καναβάτσο τη Ρεάλ και με 4-2 κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι Ροχιμπλάνκος ξεκινούν ιδανικά τη σεζόν και προκαλούν έντονο προβληματισμό στη μισητή συμπολίτισσά τους. Ο Λοπετέγκι θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία αναμφισβήτητα έχει επηρεάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι συνθέσεις:

ΡΕΑΛ (4-2-3-1): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο (76′ Θεμπάγιος), Κρόος (102′ Μαγιοράλ), Μπέιλ, Ίσκο (83′ Βάθκεθ), Ασένσιο (57′ Μόντριτς), Μπενζεμά

ΑΤΛΕΤΙΚΟ (4-4-2): Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γκοδίν, Ερναντέζ, Κόκε, Ρόντρι (71′ Βιτόλο), Σαούλ, Λεμάρ (90′ Πάρτεϊ), Γκριεζμάν (56′ Κορέα), Κόστα (109′ Χιμένες)

Δείτε τα highlights του παιχνιδιού: