Ίντερ και Λουτσιάνο Σπαλέτι ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια με τον Ιταλό προπονητή να υπογράφει πρόωρη ανανέωση συμβολαίου.

Η διοίκηση της Ίντερ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την πορεία που έκαναν οι «νερατζούρι» στην πρώτη χρονιά του Σπαλέτι και η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του αρχικά είχε εκφραστεί με τα πολλά χρήματα που ξοδεύτηκαν για να ικανοποιηθούν τα «θέλω» του Ιταλού προπονητή, αλλά πλέον φανερώθηκε και εμπράκτως με την ανανέωση του συμβολαίου.

Ο Στίβεν Ζανγκ, του οποίου η εταιρία έχει στην κατοχή της το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών των «νερατζούρι», σε δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του Σπαλέτι τόνισε: «Στον 110ο χρόνο της ιστορίας των «νερατζούρι» πήραμε σημαντικές αποφάσεις για να φέρουμε την ομάδα πάλι στη σωστή πορεία και τώρα με το ξεκίνημα της νέας σεζόν κάνουμε άλλο ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση με την ανανέωση συμβολαίου στον Σπαλέτι».

Ο Ιταλός προπονητής από τη μεριά του δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Ζανγκ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Θέλω να υπογραμμίσω ότι η υπογραφή του συμβολαίου ήταν απλώς διαδικαστικό θέμα γιατί και οι δύο πλευρές έχουμε κοινό όραμα και παλεύουμε για το καλό του συλλόγου».

πηγή:to10.gr