Η υγεία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τους τελευταίους τρεις περίπου μήνες, ήταν σε τεράστιο κίνδυνο. Η εγκεφαλική αιμορραγία λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή και οι γιατροί οι οποίοι πραγματοποίησαν την εγχείρηση για να τη σταματήσουν, κυριολεκτικά του έσωσαν τη ζωή.

Μάλιστα ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν σε κώμα για μερικές ημέρες και η παρακολούθηση του ήταν στενή. Ο Φέργκιουσον ωστόσο απέδειξε ότι παραμένει μαχητής και όχι μόνο ξύπνησε από το κώμα, αλλά πλέον είναι σε θέση να συνεχίζει κανονικά τη ζωή του.

Τρεις μήνες μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Άλεξ Φέργκιουσον, ευχαριστεί τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του εκείνες τις κρίσιμες ώρες. Κυρίως όμως ευχαριστεί τους γιατρούς που τον κράτησαν στη ζωή. Ενώ απέδειξε για άλλη μια φορά το τι είναι για εκείνον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ακόμα κι αυτές τις ώρες που μιλούσε για την υγεία του, θυμήθηκε να ευχηθεί καλή τύχη στον Μουρίνιο και τους ποδοσφαιριστές του!

Πιο συγκεκριμένα μέσω του twitter της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο των νοσοκομείων Salford Royal και Alexandra.

Πιστέψτε με χωρίς αυτούς τους ανθρώπους που μου πρόσφεραν σπουδαία φροντίδα, δεν θα καθόμουν εδώ σήμερα. Σας ευχαριστώ εγώ και η οικογένεια μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Νιώθω τόσο ταπεινός, έχοντας λάβει μηνύματα από όλο τον κόσμο που μου εύχονται τα καλύτερα.

Όλες οι ευχές αντηχούν σε μένα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Θα επιστρέψω κατά την διάρκεια της νέας σεζόν για να παρακολουθήσω την ομάδα. Εν τω μεταξύ θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον Ζοζέ και τους παίκτες. Σας ευχαριστώ πολύ».

Πηγή άρθρου: to10.gr