Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Πορτογαλίας στο Μουντιάλ, κοιτάζει πλέον το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Η περίπτωσή του θα απασχολήσει έντονα τις επόμενες ημέρες τη Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και ο Κριστιάνο έχει γίνει έξω φρενών με τη διοίκηση.

Μάλιστα, υπάρχουν και τα σενάρια περί μεταγραφής του στη Γιουβέντους, με την ομάδα να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Η πασίγνωστη εφημερίδα Marca αποκαλύπτει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο τον λόγο για τη στάση του παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο CR7 θεωρεί πως η ρήτρα αποδέσμευσης του είναι ιδιαίτερα μικρή. Επίσης, θεωρεί πως η Ρεάλ δείχνει ότι δεν τον θέλει στην ομάδα. Για να ακριβολογούμε, στο συμβόλαιο του 33χρονου φορ προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Πριν λίγες μέρες, η ιστοσελίδα Ok Diario έκανε λόγο για μείωση σχεδόν 90% της ρήτρας, δηλαδή 120.000.000 ευρώ.

Όμως, η Ρεάλ έκανε κατηγορηματική διάψευση στη Marca των όσων γράφτηκαν. Όμως, η ίδια εφημερίδα αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι η ρήτρα όντως έχει κατέβει στα 100 εκατ. ευρώ. Όσο για την αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος είπε το εξής: «Αν με κοστολογεί 100 εκατ. ευρώ η Ρεάλ, πάει να πει ότι δεν με θέλει». Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, λοιπόν, το θέμα του Ρονάλντο έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον.

πηγή:to10.gr