Όλα τα ΜΜΕ στην Ιταλία έχουν βουίξει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ κοντά στη Γιουβέντους. Οι μπιανκονέρι ετοιμάζουν το «μπαμ» της χρονιάς με την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία τους.

Η Γιουβέντους έχει ήδη καταθέσει την πρόταση της στον Κριστιάνο για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας που θα αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ ετησίως! Το ποσό που προσφέρουν οι πρωταθλητές Ιταλίας στον Πορτογάλο δεν συγκρίνεται με την πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης κι όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου ο CR7 να αποχωρήσει από τους μερένχες.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η εφημερίδα Tuttosport αναφέρει πως η Γηραιά Κυρία είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη συμφωνία και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν κάνει πρόταση που αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που φαίνεται πως είναι και η ρήτρα του παίκτη για τις ομάδες, εκτός Ισπανίας, Αγγλίας, αλλά και της Παρί Σεν Ζερμέν.

πηγή:to10.gr