Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποτελεί εκ νέου την πρώτη επιλογή της Μπαρτσελόνα για την τεχνική ηγεσία, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να μην έχει πολλές πιθανότητες να παραμείνει ιδίως αν οι μπλαουγκράνα μείνουν εκτός τελικών από την Μπασκόνια.

Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, ο Λιθουανός προπονητής έχει αρχίσει και απασχολεί ξανά έντονα τους Μπλαουγκράνα, όμως η περίπτωσή του δεν είναι και η πιο εύκολη. Ο λόγος είναι πως ο Σάρας δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ζαλγκίρις για έναν χρόνο ακόμη, ενώ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και των Ράπτορς, οι οποίοι μάλιστα τον «πέρασαν» από συνέντευξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον 42χρονο τεχνικό ενδιαφέρεται και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία δύσκολα θα συνεχίσει με τον Δημήτρη Ιτούδη, όμως από ότι φαίνεται η τελική απόφαση ανήκει στον ίδιο τον Γιασικεβίτσιους.

Πάντως οι μπλαουγκράνα είναι έτοιμοι να προσφέρουν ότι χρειάζεται στον Λιθουανό τεχνικό προκειμένου να τον πείσουν να υπογράψει στους Καταλανούς και να επαναφέρει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή σε Ισπανία και Ευρώπη.

πηγή:to10.gr