Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν μέχρι πρότινος ψηλά στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης για την αντικατάσταση του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Γάλλος προπονητής αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας».

Η Ρεάλ αναζητάει τον αντικαταστάτη του και ένα από τα ονόματα που εξετάστηκαν ήταν και αυτό του προπονητή της Γιουβέντους στον οποίο έγινε κρούση. Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, επικοινώνησε την περασμένη Παρασκευή με τον Αλέγκρι, μέσω του Αντριάνο Γκαλιάνι, για να διερευνήσει τις προθέσεις του τεχνικού της ιταλικής ομάδας. Ο τελευταίος δεν απάντησε κατευθείαν ζητώντας χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση.

Όμως, όπως αναφέρουν ιταλικά και ισπανικά δημοσιεύματα, ο Αλέγκρι αρνήθηκε τελικά την πρόταση της πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Ιταλός τεχνικός πρώτον δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους μπιανκονέρι, αλλά επίσης θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια στον πάγκο του συλλόγου. Συνεπώς, η Ρεάλ στρέφει αλλού την προσοχή της για την εύρεση του νέου προπονητή της.

πηγή:to10.gr