Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς, προέτρεψε τον Νεϊμάρ να αγωνιστεί μαζί του στην ισπανική ομάδα, κατά την παραδοσιακή ανταλλαγή φανέλας, μετά την ολοκλήρωση του διεθνή φιλικού ανάμεσα στην Βραζιλία και την Κροατία.

Ο Νεϊμάρ έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά από μια μακρά απουσία εξαιτίας τραυματισμού στην νίκη με 2-0 απέναντι στους Κροάτες στο Άνφιλντ, ανοίγοντας μάλιστα τις αποστάσεις στο σκορ με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Βραζιλιάνος σταρ, ο οποίος έφτασε το περασμένο καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν με το ποσό ρεκόρ των 222 εκατομμυρίων ευρώ, αντάλλαξε φανέλες με τον Μόντριτς μετά το παιχνίδι και το βίντεο μεταδόθηκε στο Twitter από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας. Εκεί ο Μόντριτς φαίνεται να λέει στον Νεϊμάρ «Σε περιμένουμε», προκαλώντας το χαμόγελο του Βραζιλιάνου.

Η ισπανική εφημερίδα Marca ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη, Νεϊμάρ Sr, είπε στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι ο γιος του ήθελε να φύγει, λέγοντας ότι συναντήθηκε με παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης τον Δεκέμβριο.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του προσπάθησε να αποκτήσει τον Νεϊμάρ πριν φτάσει στην Μπαρτσελόνα το 2013 και επανέλαβε την επιθυμία του να φέρει τον Βραζιλιάνο στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Νεϊμάρ σημείωσε 28 γκολ και έδωσε 16 ασίστ σε 30 εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες στην πρώτη του σεζόν για την Παρί Σεν Ζερμέν, προτού τραυματιστεί στον αστράγαλο στις 25 Φεβρουαρίου.

πηγή:to10.gr