Κατηγορίες βαριάς σωματικής βλάβης είδε να απαγγέλλονται στο πρόσωπό του ο Αρτούρο Βιδάλ, μετά από συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, ο Χιλιανός μέσος βρέθηκε στο «Crown’s Club» στο πλαίσιο του εορτασμού του Oktoberfest.

Εκεί ο Βιδάλ προκάλεσε ταραχή ρίχνοντας πολλά ποτήρια στο έδαφος, ενώ ανέβηκε πάνω σε ένα τραπέζι και πήδηξε πάνω σε αρκετούς θαμώνες του κλαμπ. Στη συνέχεια όταν ακτέφθασε η ασφάλεια του καταστήματος, τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του έγιναν επιθετικοί με αποτέλεσμα να τραυματίζεται στο κεφάλι ένα άτομο, μετά από χτύπημα μπουκαλιού.

Έτσι ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες τόσο στον Βιδάλ, όσο και στον αδερφό του, Σαντρίνιο, με την ποινή να κυμαίνεται από 6 μήνες έως και 10 χρόνια φυλάκισης.

«Τον κατηγορούμε ότι χτύπησε δύο άτομα μαζί με έναν συνεργό. Οι κατηγορίες αυξήθηκαν από σωματική βλάβη σε βαριά σωματική βλάβη», εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου της εισαγγελίας, Φλόριαν Βάιντσιρλ

Ωστόσο αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ο 31χρονος έχει περιπέτειες με τη δικαιοσύνη. Τον Οκτώβριο του 2014 ενεπλάκη σε σύρραξη έξω από νυχτερινό κέντρο του Τορίνο, ενώ δύο χρόνια αργότερα φυλακίστηκε μετά από καβγά πάλι σε νυχτερινό κέντρο.