Με τον Προμηθέα Πατρών αγωνίζεται σήμερα, Πέμπτη (24/05) στις 18:00 στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για τον 1ο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/CS7.

Οι «ερυθρόλευκοι» όπως τόνισαν και στις δηλώσεις τους στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (23/05) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν στο μυαλό τους μόνο τα ματς με τους Πατρινιούς στα οποία θέλουν να παρουσιαστούν σοβαροί, βγάζοντας ωραία στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Ο προπονητής του Θρύλου θέλει οι παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον 1οτελικό με τον Προμηθέα, προκειμένου βήμα-βήμα η ομάδα να φτάσει στους τελικούς και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι πέρα από τη νίκη θα πρέπει να παρουσιάσει και το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, ώστε να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει και των τελικών που θα ακολουθήσουν.

Τα ματς με τους Πατρινούς θα είναι μια καλή ευκαιρία να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών κάποιοι παίκτες από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και να είναι απόλυτα υγιείς στους τελικούς του πρωταθλήματος.

πηγή:gavros.gr