Έτοιμος για το 3ο κάρφωμα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός. Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου υποδέχεται στο κατάμεστο Ρέντη τους Θεσσαλονικείς στις 19:00 στον 3ο τελικό της σειράς και με νίκη θα σηκώσει την κούπα.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» τη σειρά με τον ΠΑΟΚ με 3-0, κατακτώντας το τρόπαιο, αλλά δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι αποτελούν και φέτος την καλύτερη ομάδα στη χώρα.

Αγωνιστική προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ και έτσι ο Θρύλος πλήρης είναι πανέτοιμος για ακόμη έναν τίτλο.

Ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και το 3-0 στη σειρά, ωστόσο, ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και όλοι γνωρίζουν ότι θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

πηγή:gavros.gr