Μετά από μια «τιτανομαχία» οι Μπακς κατάφεραν να ισοφαρίσουν με 2-2 τους Σέλτικς με την πολύτιμη βοήθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οποίος στο χθεσινό αγώνα τα έδωσε όλα. Τον πέμπτο και τελικό ματς για την αναμέτρηση των δύο ομάδων θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης. Πιο συγκεκριμένα ο Greek freak έπαιξε για 40 λεπτά με απολογισμό 27 πόντους (12/18 δίποντα και 3/6 βολές), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και μόλις 2 λάθη. Τα «ελάφια» κέρδισαν το ματς μέσα στην έδρα τους με σκορ 104-102. Μετά τον αγώνα ο Γιάννης δήλωσε στους δημοσιογράφους :«Ήταν μια φανταστική νίκη. Ο ένας εμπιστεύτηκε τον άλλο και τα καταφέραμε. Προσωπικά νιώθω την εμπιστοσύνη των συμπαικτών μου και αυτό με βοηθά να κάνω αυτές τις φάσεις. Απλώς προσπαθώ να παίζω δυνατά. Τίποτε άλλο. Δεν μένουμε εδώ, κοιτάμε μπροστά στο επόμενο ματς».

Ο προπονητής των Μπακς, Τζο Πράντι, αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο για την παρουσία του στα play offs λέγοντας: «Ο Γιάννης δεν είναι μυστικό πως δουλεύει πολύ σκληρά. Έχει τρομερή θέληση να κερδίζει, τεράστιο κίνητρο και προσπαθεί να παίζει σωστά. Κάνει μια πολύ καλή σειρά και θα τον χρειαστούμε να συνεχίσει να το κάνει αυτό».

Και από την άλλη μεριά ο κόουτς των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς:«Έκανε ένα φοβερό φόλοου. Πάλεψε για την μπάλα με τους παίκτες μας και τα κατάφερε. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ένας μεγάλος παίκτης. Πιστεύω πως στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κάναμε καλή δουλειά στην αντιμετώπισή του, ίσως καλύτερη από κάθε άλλο ματς της σειράς, αλλά και πάλι έβαλε 27 πόντους».