Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε φάνηκε συγκρατημένος μετα τη νίκη των κυανερύθρων επί της Ρόμα στην χθεσινή πρώτη προημιτελική συνάντηση στο Καμπ Νου με σκορ 4-1 λέγοντας υποστηρίζοντας ότι η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση.

«Διαπιστώνω την προσπάθεια που κάνουμε για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, βλέπω το επίπεδο των ομάδων που αντιμετωπίζουμε και λέω ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα προτιμούσα το 3-0 από το 4-1», είπε ο Βάσκος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου στα ημιτελικά από τώρα, έχουν δείξει ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα, είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά τίποτα πέρα από αυτό. Και εγώ είδα πέναλτι στην περιοχή της Ρόμα. Ο καθένας βλέπει εκείνο που θέλει. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία μία ομάδα αξίζει να πετύχει περισσότερα ή λιγότερα γκολ. Αυτό που έχω κατά νου είναι ότι ο αγώνας ήταν πολύ περίπλοκος, επειδή η Ρόμα είναι μία ομάδα που γνωρίζει να δημιουργεί δυσκολίες», συνέχισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά έχουν μεγάλη ποιότητα, είναι παίκτες που αξιοποιούν κάθε ευκαιρία και εμφανίζεται. Είναι αλήθεια ότι το αποτέλεσμα της Μάντσεστερ Σίτι με εκπλήσσει λίγο, αλλά δεν έχω δει το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε αυτό που έχουμε επιτύχει».