Ο Νεϊμάρ θα χειρουργηθεί αύριο στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας από τον γιατρό της εθνικής ομάδας της χώρας του. Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θα μπει οριστικά στο χειρουργείο, καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί διαφορετικά ο τραυματισμός του στο ματς της περασμένης Κυριακής με τη Μαρσέιγ, στο οποίο υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ θα χειρουργηθεί στην ιδιωτική κλινική «Mater Dei» από τον Ροντρίγο Λασμάρ, επικεφαλή του ιατρικού επιτελείου της «σελεσάο» και έναν από τους πλέον φημισμένους, παγκοσμίως, ορθοπεδικούς. Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό «la Radio Tupi», ο Νεϊμάρ, συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τον Λασμάρ θα αναχωρήσει σήμερα από το Παρίσι, με ιδιωτική πτήση, με προορισμό το Μπέλο Οριζόντε.
Στο μεταξύ, τέλος στα σενάρια για κόντρα με τον πατέρα του Νεϊμάρ, σχετικά με την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί, έβαλε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας.

Ο πρόεδρος της Παρί Αλ Κελαϊφί ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία διαμάχη με τον Νεϊμάρ και τον πατέρα του και είναι στο πλευρό του παίκτη:
«Η απόφαση πάρθηκε από κοινού. Συμφώνησε ο σύλλογος, ο παίκτης και ο γιατρός της ομάδας της Βραζιλίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα του Νεϊμάρ, είναι ένας κύριος. Ο γιος του θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και όλα θα πάνε καλά».

Πηγή: amna.gr