Σαρώνει σε ψήφους για το φετινό All Star Game του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας αστέρας του μπάσκετ προηγείται όλων των παικτών στην ψηφοφορία του κόσμου, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 863,416 ψήφους!

Εκπληκτικός αριθμός για τον Greek Freak, που έχει γίνει ο πλέον αγαπημένος παίκτης του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, καθώς η ψηφοφορία είναι για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τις ΗΠΑ.

Ο Αντετοκούνμπο ξεπέρασε ακόμη και τον ΛεΜπρον Τζέιμς στην ανατολική περιφέρεια, με την ψηφοφορία να λήγει στις 16 Ιανουαρίου. Οι δύο κορυφαίοι της ψηφοφορίας θα επιλέξουν τους παίκτες που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι φέτος και θα είναι πραγματικά μοναδική στιγμή να είναι ο Αντετοκούνμπο ο πρώτος που θα το επιχειρήσει αυτό.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι ξεπερνά τον Λεμπρόν Τζέιμς, τον κορυφαίο εν ενεργεία μπασκετμπολίστα, δείγμα που δείχνει το πόσο εκτιμούν τον Γιάννη. Ο Λεμπρόν έχει 856,080 ψήφους, με τον Κάιρι Ίρβινγκ να ακολουθεί με 802,834 ψήφους, ενώ στη δυτική περιφέρεια πρώτος είναι ο Κέβιν Ντουράντ με 767,402 ψήφους.