Το παιχνίδι σίγουρα δεν είναι εύκολο για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, κάτι που τόνισε ο προπονητής της ομάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ καλή ομάδα. Ας μην ξεγελιόμαστε, η Ρεάλ, όσες απουσίες κι αν έχει, είναι η Ρεάλ και είναι φαβορί να φτάσει στο φάιναλ φορ. Έχει παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα όποια κάποια κενά υπάρχουν και σίγουρα η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να παίξουμε με καρδιά και να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει», ανέφερε ο Σφαιρόπουλος, που ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει σήμερα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το θετικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως πλέον υπάρχει και ο Βασίλης Σπανούλης στη διάθεση της ομάδας. Αυτό βέβαια δεν θα αλλάξει το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή.

«Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Η ομάδα έχει ένα στυλ παιχνιδιού που όπως γνωρίζετε στηρίζεται στην ομαδικότητα και επιθετικά και αμυντικά, με απώτερο σκοπό τη νίκη. Μέσα σε αυτό το σύστημα υπάγονται όλοι οι παίκτες και, όποιος κι αν λείπει, όταν επιστρέψει είτε λέγεται Σπανούλης είτε Τιλί, είναι σε θέση να ενσωματωθεί αμέσως στην ομάδα. Δεν αλλάζουμε κάτι, απλά έχουμε τον ηγέτη μας μαζί με τους υπόλοιπους, ώστε να έχουμε όλα μας τα όπλα ετοιμοπόλεμα», είπε και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός παλεύει να κερδίσει όλα τα ματς. Ναι, θέλουμε κερδίσουμε. Δεν ξέρω, όμως, ποιος είναι το φαβορί. Θα αναμετρηθούν δύο πολύ καλές ομάδες της Ευρωλίγκας, με παράδοση. Εμείς έχουμε τις πιθανότητές μας και είμαστε σε καλή κατάσταση. Σεβόμαστε τη Ρεάλ, αλλά δεν φοβόμαστε. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».