Η μη τέλεση της συνάντησης Κισσαμικός - Βέροια ήταν το γεγονός που κυριάρχησε στις σημερινές αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής στη Football League. Η «Βασίλισσα του Βορρά» είχε ζητήσει αλλαγή ώρας, για λόγους ανωτέρας βίας, επειδή καθυστέρησε να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», λόγω της ομίχλης που επικρατούσε στη Θεσσαλονίκη.

Η διοργανώτρια αρχή όρισε τη συνάντηση για τις 16:00, όμως και πάλι η αποστολή δεν ήταν στο γήπεδο την προβλεπόμενη ώρα και ο διαιτητής (Βισκαδούρος) έκλεισε το Φύλλο Αγώνα. Πλέον, την τύχη του αγώνα θα κρίνει το πειθαρχικό όργανο της Football League. Τα ενδεχόμενα που υπάρχουν είναι δύο: να κριθεί υπαίτια η φιλοξενούμενη ομάδα ή να οριστεί εκ νέου το παιχνίδι. Στην πρώτη περίπτωση ο Κισσαμικός θα κερδίσει τον αγώνα με 3-0, από τη Βέροια θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, ενώ θα πληρώσει και πρόστιμο που θα κυμαίνεται από 8.000 έως 40.000 ευρώ.

Αγωνιστικά, η Δόξα Δράμας συνέτριψε με 4-0 τον Εργοτέλη κι εξακολουθεί να καταδιώκει τον πρωτοπόρο Άρη, από τον οποίο μείωσε στους δύο βαθμούς, ενώ τα Τρίκαλα, με το πρώτο εφετινό τέρμα τους, πέρασαν νικηφόρα από το Αίγιο και ο Αιγινιακός κατέβαλε τον Απόλλωνα Πόντου με 2-1.

Τα αποτελέσματα:
Άρης-Παναχαϊκή 2-1
Πανσερραϊκός-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Λάρισας 2-0
ΟΦΗ-Καλλιθέα 2-1
Κισσαμικός-Βέροια Δεν διεξήχθη
Δόξα Δράμας-Εργοτέλης 4-0
Παναιγιάλειος-Τρίκαλα 0-1
Αιγινιακός-Απόλλων Πόντου 2-1
Σπάρτη–Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ