Σκεπτικός και προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενόψει του αυριανού αγώνα-ρεβάνς με την Κροατία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Πρώτα απ΄ όλα συγχαρητήρια στην Κροατία για τη νίκη της. Νομίζω πάντως ότι σε αυτό βοήθησε και η ομάδα μου, ειδικά στο πρώτο και στο τέταρτο γκολ. Ο αντίπαλος μάς άσκησε πίεση κι εμείς δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», ξεκίνησε το σχολιασμό του.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε», συμπλήρωσε την αναφορά του για το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ.

Ερωτηθείς αν εκτιμά ότι όλα έχουν τελειώσει, είπε: «Η Κροατία βρίσκεται σε καλύτερη  θέση και η ομάδα μας είναι δύσκολο να ανακάμψει. Ελπίζω να έχουμε αυτή τη φορά λίγη τύχη, που δεν είχαμε στην ευκαιρία του τελευταίου λεπτού, καθώς αν το σκορ γινόταν 4-2 τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να βελτιωθούμε».

Ο Σκίμπε ξαναρωτήθηκε αν έκανε λάθη στην προσέγγιση του αγώνα στο «Μάξιμιρ», αλλά έδωσε ξανά την ίδια απάντηση: «Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη, και οι παίκτες και οι προπονητές. Κατά την άποψή μου, εγώ δεν έκανα πολλά»

Τέλος ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ελπίζω ότι θα είναι πολύς κόσμος την Κυριακή. Οι φίλαθλοί μας ξέουν που ήμασταν πριν από δύο χρόνια κι ελπίζω ότι θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας».