Νέα ήττα γνώρισε η Εθνική Ελλάδος στο φετινό Ευρωμπάσκετ αυτή τη φορά από την Σλοβενία (78-72) για την 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας ομάδα αν και παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένη σε σύγκριση με το ματς με την Γαλλία, τελικά δεν κατάφερε να πάρει στο τέλος τη νίκη και πλέον έχει μπει σε μπελάδες ακόμη και για αποκλεισμό από την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν απελπιστικά άστοχοι πίσω από τη γραμμή των 6.75 έχοντας 3/20 στο ματς και μόνο οι Σλούκας (18π.), Πρίντεζης (10π. και 10 ριμπάουντ) και Παπαγιάννης (10π.) μπόρεσαν να βοηθήσουν επιθετικά την ομάδα τους.

Από την άλλη πλευρά Ντόνσιτς (22 πόντους) και Ντράγκιτς (20 πόντους) φαίνονταν ασταμάτητοι, παρά την πολύ καλή δουλειά του Μάντζαρη πάνω στον 2ο καταφέρνοντας να τον περιορίσει και έτσι μοιραία το σύνολο του Κώστα Μίσσα ηττήθηκε για 2η διαδοχική φορά στη διοργάνωση.

Πάντως, η Εθνική έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ και έδειξε ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, κάτι όμως που πρέπει να κάνει άμεσα αν θέλει να πετύχει κάτι καλό στο φετινό Ευρωμπάσκετ.

Τα δεκάλεπτα: 23-13, 35-30, 52-58, 78-72

Πηγή:gavros.gr