Η Μαρσέιγ με μια κίνηση… ματ τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου απέκτησε τον Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα και πλέον ο Ελληνας στράικερ θα αγωνίζεται στην Γαλλία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής μάλιστα ο πρώην επιθετικός του Θρύλου παρουσιάστηκε από τη γαλλική ομάδα. Ο διεθνής φορ όταν ρωτήθηκε για το «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Μαρσέιγ στο Βέλοντρομ, απάντησε ότι γνωρίζει από τέτοιου είδους έδρες, από τη θητεία του σε Ολυμπιακό και Μαρσέιγ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέρω πολύ καλά πως η ατμόσφαιρα στο Βελοντρόμ βράζει. Έχω ανάλογη εμπειρία, καθώς το ίδιο ισχύει με τις έδρες του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα. Ανυπομονώ για το πρώτο ματς εντός έδρας και ξέρω πως μπορώ να αντέξω στην πίεση».

Γιατί τον πούλησε η Μπενφίκα: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους της Μπενφίκα γι' αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως και εγώ ήθελα να φύγω. Όπως και να έχει, είμαι πολύ χαρούμενος για το διάστημα που πέρασα στη Λισαβόνα».

Για τον λόγο που απάντησε θετικά στην πρόταση της Μαρσέιγ: «Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι ένας απ' τους λόγους που είπα το... ναι στη Μαρσέιγ, η οποία είναι κορυφαίος σύλλογος. Το πρωτάθλημα είναι ένα απ' τα καλύτερα στην Ευρώπη, με πάρα πολλούς καλούς παίκτες. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα».

Για τον τραυματισμό του: «Δεν είναι κάτι σημαντικό, είναι ένας μικρός τραυματισμός. Θέλω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και να παίξω ξανά στο κορυφαίο επίπεδο».

Δείτε το βίντεο: