Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα.

Με επίσημη ανακοίνωση η ομάδα της Καταλονίας αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος ζήτησε να φύγει και πήρε ειδική άδεια για να μην συμμετάσχει στις προπονήσεις το προσεχές διάστημα. Προϋπόθεση για να γίνει η μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, είναι η γαλλική ομάδα να καταβάλει το ποσό-μαμούθ των 222.000.000 ευρώ που προβλέπεται στη ρήτρα του Νεϊμάρ.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

"Ο Νεϊμάρ, συνοδευόμενος απ' τον πατέρα του και τον ατζέντη του, ενημέρωσε το πρωί την Μπαρτσελόνα για την απόφασή του να φύγει απ' το σύλλογο, ύστερα από συνάντηση που είχε με τους διοικούντες την ομάδα.

Ύστερα απ' αυτή την εξέλιξη, ο σύλλογος τους ενημέρωσε πως πρέπει να καταβληθεί ολόκληρη η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, ύψους 222.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, σε απάντηση σε όσα αναφέρονται για τα μπόνους επέκτασης του συμβολαίου του, ο σύλλογος ξεκαθαρίζει γι' ακόμα μία φορά πως τα έγγραφα θα παραμείνουν σε συμβολαιογράφο έως ότου ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Μπαρτσελόνα, αλλά έλαβε προσωρινή άδεια προκειμένου να μην συμμετέχει στις προπονήσεις.

Σύντομα, θα προσθέσουμε το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου, Τζουζέπ Βίβες για την υπόθεση του Νεϊμάρ".