Να αντιμετωπίσουν τη ρεβάνς με την Παρτιζάν σαν να είναι το πρώτο παιχνίδι ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, κάτι που ξεκαθάρισε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

«Αν δεν αντιμετωπίσουμε το ματς σαν να είναι 0-0, θα κάνουμε λάθος» ανέφερε ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» και συμπλήρωσε ότι «τώρα την πίεση την έχουμε εμείς. Έχουμε την υποχρέωση να δείξουμε στον κόσμο μας ότι πάμε να πάρουμε την πρόκριση με δεύτερη νίκη», ενώ προειδοποίησε ότι «όλα μπορούν να πάνε στραβά. Όπως κερδίσαμε 1-3, έτσι θα μπορούσε να γίνει το αντίθετο αύριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σαν να ξεκινάμε με 0-0. Να μην δεχτούμε γκολ στην αρχή του ματς, γιατί αυτό θα μας οδηγούσε σε πανικό».

Αναφορικά με το πως έχει προετοιμάσει τους παίκτες του ο Χάσι είπε ότι «μιλήσαμε δύο μέρες μετά το (σ.σ. πρώτο) παιχνίδι και είπαμε ότι έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά, αν δεν αντιμετωπίσουμε το ματς σαν να είναι 0-0, θα κάνουμε λάθος. Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδό τους, βάλαμε τρία γκολ εκεί, αλλά εκείνοι έχουν 90 λεπτά μπροστά τους για να το γυρίσουν. Το πρώτο παιχνίδι παίχτηκε στο γήπεδο της Παρτιζάν και είχε την πίεση. Τώρα την πίεση την έχουμε εμείς. Έχουμε την υποχρέωση να δείξουμε στον κόσμο μας ότι πάμε να πάρουμε την πρόκριση με δεύτερη νίκη. Έχω πολλή εμπειρία από το παρελθόν και όλες είναι χρήσιμες. Πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι σαν να είναι από την αρχή. Γι' αυτό το πράγμα έχουμε προετοιμαστεί και αυτό θα κάνουμε».

Ερωτηθείς για το αν έχει δώσει έμφαση στις στατικές φάσεις, είπε ότι «είναι αλήθεια ότι ίσως υστερούμε σε ύψος, αλλά, αν έχεις την μπάλα σε σωστό σημείο και ελέγχεις την μπάλα, δεν θα σου στοιχίσει. Μπορούσαμε στο πρώτο παιχνίδι να δεχτούμε κίνδυνο σε κάποιες φάσεις, αλλά είμαι ικανοποιημένος από το πως αντιδράσαμε. Μπορεί η ομάδα μας να είναι και ψηλότερη. Έχουμε ψηλούς παίκτες και μπορεί να τους δούμε αύριο», ενώ, απαντώντας σε ερώτηση αν θα παρατάξει τους παίκτες του επιθετικά ή αν θα περιμένει την Παρτιζάν για να εκμεταλλευθεί τους κενούς χώρους, τόνισε ότι «έχω προγραμματίσει το παιχνίδι για αύριο. Δεν πρόκειται να σας το πω. Απ' ό,τι ξέρω όμως, πάντοτε παίζουμε επιθετικά και όχι αμυντικά. Και στο πρώτο ματς ήμασταν επιθετικοί, αλλά όχι τόσο ψηλά. Έχουμε πάντα την τάση να ανεβαίνουμε προς την επίθεση».

Με αφορμή ερώτηση για την ετοιμότητα του Μίλιτς, ο Χάσι είπε ότι «έχουμε κάποιους τραυματίες που δεν θα είναι στην αποστολή. Όλοι όσοι όμως θα είναι μαζί μας στην αποστολή, θα είναι στη διάθεσή μας να παίξουν» ενώ ξεκαθάρισε ότι έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο αυριανό παιχνίδι: «Είμαι 100% αποφασισμένος, ξέρω τι θα κάνω αύριο. Όλοι οι παίκτες που θα ξεκινήσουν και όσοι θα είναι στον πάγκο θα είναι διαθέσιμοι. Υπάρχει φιλοδοξία στην ομάδα, κίνητρο και ετοιμότητα. Π.χ. στο πρώτο ματς ενώ χάσαμε τον Φορτούνη την τελευταία στιγμή, οι υπόλοιποι ήταν αμέσως έτοιμοι να αναλάβουν δράση. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα κι είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε αυτό που έχουμε προγραμματίσει».

Απευθυνόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού επισήμανε ότι «είναι αλήθεια πώς ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όχι μόνο λόγω του αποτελέσματος, αλλά και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα βελτιωθούμε. Κάποια παιδιά ήρθαν πιο αργά και κάποια παιδιά δεν είναι στο 100% από φυσική κατάσταση. Αύριο πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, όπως κάναμε και στο πρώτο. Θέλουμε τους φιλάθλους μας να είναι εδώ. Ξέρουμε ότι είναι φανταστικοί στις εξέδρες και το ίδιο θα κάνουν και αύριο. Δεν χρειαζόμαστε υπερβολές ή κάποια περιστατικά που συνέβησαν στο πρώτο ματς. Μόνο βελτίωση θα βλέπουμε από την ομάδα μας».

Τέλος, σε ερώτηση το τι θα μπορούσε να πάει στραβά για να χαθεί μία διαφαινόμενη πρόκριση, ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Όλα μπορούν να πάνε στραβά. Όπως νικήσαμε 1-3, έτσι θα μπορούσε να γίνει το αντίθετο αύριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σαν να ξεκινάμε με 0-0. Να μην δεχτούμε γκολ στην αρχή του ματς, γιατί αυτό θα μας οδηγούσε σε πανικό. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα πλάνα μας για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στην προετοιμασία για τον αγώνα ρεβάνς. «Ναι, αυτό μας ζήτησε ο προπονητής. Όλες τις ημέρες προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι σαν να ήρθε 0-0 το πρώτο, αυτό μας ζήτησε και αυτό κάνουμε και εμείς. Πρέπει να δούμε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και να μην δώσουμε την ευκαιρία στην Παρτιζάν να το πιστέψει» είπε ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών και συνέχισε: «Έχει φροντίσει ο προπονητής να μας δώσει να καταλάβουμε ότι η πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Χαρήκαμε μετά το παιχνίδι εκεί, μία ημέρα, και τώρα είμαστε προσηλωμένοι. Πρέπει να κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα».

Ο Καπίνο τόνισε ακόμη ότι «είναι πολύ σημαντική για εμάς η βοήθεια του κόσμου, ειδικά σε αυτά τα προκριματικά. Θέλουμε την στήριξή του, δεν ήταν ιδανική σεζόν ούτε για εμάς ούτε για τους φιλάθλους. Είναι μια καινούργια χρονιά και με την στήριξη του κόσμου θα τα πάμε ακόμα καλύτερα», ενώ μίλησε και για το αν βλέπουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια ως μια ευκαιρία εξιλέωσης για τον περσινό αποκλεισμό από τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Συγκεκριμένα επισήμανε: «Δεν θα το έλεγα εξιλέωση. Μας πείραξε το περσινό, ήταν μια κακή σελίδα για τον Ολυμπιακό το περσινό πάθημα. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο να ακολουθήσουμε, κάτι που κάναμε και στην έδρα της Παρτιζάν. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στους ομίλους του Champions League και αυτό είναι το σημαντικό. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Έχουμε όλο το σύνολο και έχει γίνει ό,τι πρέπει για να είμαστε εκεί».