Ούτε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League, το τέταρτο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, βγήκε... λευκός καπνός, την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Μιας διοργάνωσης που, προς το παρόν, βρίσκεται στον αέρα, αφού η προκήρυξή της δεν έχει υπογραφεί και η συμφωνία με τη Nova για την τηλεοπτική κάλυψή της παραμένει έωλη. Στις διαπραγματεύσεις τής συνδρομητικής πλατφόρμας με την ΕΡΤ για τον αγώνα που θα μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση δεν υπήρξε συμφωνία, με αποτέλεσμα την αναβολή και του σημερινού Δ.Σ., το οποίο θα συνεχιστεί στις 3 Αυγούστου.

Σε περίπτωση που δεν μπει στην... εξίσωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων η ΕΡΤ, ο συνεταιρισμός δεν θα αποδεχθεί τη μείωση (18%) που προτείνει η Nova κι αυτό θα έχει ως συνέπεια να οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του νέου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 θα συνεχιστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουλίου 2017 στα γραφεία της Super League, σε ώρες που θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών».