Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, με τη βουλγαρική Λουντογκόρετς.

Το τεστ κρίνεται ως θετικό. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο και δεν άφησε πολλά περιθώρια ανάπτυξης στην αντίπαλό του. Προηγήθηκε στο 34ο λεπτό με τον Φορτούνη, όμως στην εκπνοή του ημιχρόνου (44’) και στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε, η Λουντογκόρετς ισοφάρισε με σουτ του Μαρσελίνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και η Λουντογκόρετς έδειξε πιο δυνατή ως προς τα τρεξίματα μέσα στο γήπεδο, αν και ο Ολυμπιακός έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Σεμπά και τον Μάρτινς.

Με τη συμπλήρωση της μιας ώρας ο Χάσι έκανε επτά αλλαγές και μέχρι το 80ο λεπτό άλλαξε και τους υπόλοιπους, εκτός από τον Καπίνο.

«Ήταν ένα καλό τεστ με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να τη βρούμε απέναντί μας. Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος και για 60 λεπτά ήμασταν καλοί. Αυτές είναι οι δυνάμεις μας στην παρούσα φάση. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα και συνεχίζουμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία» ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.