Ιδιαίτερα χαρούμενος μετά την σπουδαία πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Final4 της Euroleague εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ υπογράμμισε ότι θέλει από τον κόσμο να τραγουδά τα ονόματα των παικτών του και όχι του ίδιου.

Όπως είπε ο κ. Σφαιρόπουλος «ήταν σημαντικό το ότι δεν πανικοβληθήκαμε, όταν η ΤΣΣΚΑ έκανε αυτό το πρώτο ημίχρονο, αλλά και όταν στο δεύτερο έστειλαν και πάλι τη διαφορά σε διψήφια διαφορά» και συμπλήρωσε πως οι παίκτες του στο τέλος έβαλαν μεγάλα τρίποντα και είχαν καθαρό μυαλό για να ελέγξουν τον αγώνα.

«Ήταν μία μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είπα στους παίκτες να πανηγυρίσουν μέχρι να φύγουμε από το γήπεδο και στη συνέχεια να συγκεντρωθούν στον τελικό» τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και υπογράμμισε πως η ομάδα είναι ομάδα, μένει μαζί, νικά μαζί και χάνει μαζί.

Για το γεγονός πως ο κόσμος τραγούδησε το όνομά του: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Ευχαριστώ τον κόσμο που τραγούδησε το όνομά μου, αλλά προτιμώ να το κάνει για τους παίκτες και όχι για εμένα».