«Σκόνταψε» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της Εβερτον στο «Ολντ Τράφορντ», αφού για δεύτερη σερί αγωνιστική δεν τα κατάφερε (προηγήθηκε το 0-0 με τη Γουέστ Μπρομ). Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και το έργο της για να πάρει την 4η θέση που δίνει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου έγινε ακόμη δυσκολότερο.

Ο διάσημος Πορτογάλος τεχνικός μετά το ματς εξέφρασε τα παράπονα του για τον Λουκ Σο, θεωρώντας πως ο 21χρονος διεθνής μπακ δεν έχει προσαρμοστεί στην αγωνιστική φιλοσοφία του, φουντώνοντας τη φημολογία πως πρόκειται να εισηγηθεί την παραχώρηση του. Ο ίδιος όμως ο Σο δήλωσε αποφασισμένος να πείσει τον προπονητή του και να κάνει μεγάλη καριέρα με τους «κόκκινους διαβόλους»:

«Μου αρέσει να παίζω για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οπαδοί είναι απίστευτοι, όπως ήταν απίστευτοι τις τελευταίες μέρες, προφανώς για όσα έχουν συμβεί. Συνεχίζω όμως να έχω το κεφάλι μου ψηλά και θα παλέψω μέχρι τέλους. Δεν πρόκειται να παραιτηθώ από την προσπάθεια να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Αγαπώ τον σύλλογο και θα δώσω τα πάντα για να είμαι εδώ και να βοηθήσω να φθάσουμε στην κορυφή», τόνισε σχετικά ο διεθνής άσος.