Η πρόεδρος του ΟΠΑΝ και δημοτική σύμβουλος Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, με ανάρτησή της στο Facebook, σχολίασε με δηκτικό τρόπο την εμφάνιση δημοσιογράφου Σταύρου Κόλκα, με τη φανέλα της Μπεσίκτας. Σημειώνεται ότι ο δημοσιογράφος καλύπτει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ

"Π.Α.Ο.Κ. (Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Ομιλος Κωνσταντινουπολιτών.
Ο ΠΑΟΚ έχει ως χρώματα το μαύρο, ένδειξη πένθους για την πτώση του Ελληνισμού της Ανατολής, και το λευκό, σύμβολο της ελπίδας για αναγέννηση. Ύστερα από τη συγχώνευση με την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης επιλέχθηκε ως έμβλημα ο δικέφαλος αετός, με φτερά πένθιμα κλειστά, και δύο κεφάλια να ατενίζουν την Ανατολή και τη Δύση, που παραπέμπει στη Βυζαντινή αυτοκρατορία.
Στη φώτο βλέπετε τον ''δημοσιογράφο'' που τον εκπροσωπεί, με φανέλα τούρκικης ομάδας,αντιπάλου ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση...
Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα των δημοσιογράφων να δείξουν τις προθέσεις τους σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες,ανθρώπων που καταγράφουν-προάγουν-προβάλλουν αλλά και επηρεάζουν το φίλαθλο κοινό." έγραψε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα Αντωνάκου η οποία κατά το παρελθόν ήταν πολίστρια του Ολυμπιακού αλλά και βουλευτής με το Ποτάμι.

O δημοσιογράφος προσπάθησε να απαντήσει μέσω άρθρου του, ωστόσο η Σταυρούλα Αντωνάκου επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Facebook.