Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές, ο οποίος τόνισε ότι ο Θρύλος έχει στο ρόστερ του πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, έκανε ειδική μνεία στους Καρντόσο, Μάριν και Ντα Κόστα, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στην Τουρκία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες ευτυχία, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Ολοι έχουμε μητέρες, κόρες, συζυγούς και πρέπει να θυμόμαστε την αξία τους. Να μην κρυβόμαστε πίσω από τις γυναίκες μας. Να τις πάρουμε μαζί και να κάνουμε τις ερωτήσεις μας», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Είμαστε γείτονες, έχουμε κοινές αντιλήψεις. Είναι ομάδες δυο φίλων-χωρών. Εχει πολύ καλούς παίκτες ο αντίπαλός μας, όπως κι εμείς. Θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, για να έχουμε πλεονέκτημα στη ρεβάνς, όμως το ματς θα είναι δύσκολο. Ελπίζουμε να κερδίσει ο καλύτερος. Πρέπει να παίξουμε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να υπάρχει αλληλοϋποστήριξη».

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλουμε να προκαταλάβουμε τη διαιτησία, γι’ αυτό δεν σχολιάζουμε από πριν. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να επικεντρώσουμε εκεί όλη την ενέργειά μας. Ελπίζουμε να έχουμε μια σωστή διαιτησία. Ο διαιτητής είναι άνθρωπος και μπορεί να κάνει λάθη. Πιστεύουμε ότι δεν θα επηρεάσει τον αγώνα».

Για την αλλαγή προπονητή και πόσο διαφορετικό περιμένει τον Ολυμπιακό: «Δεν αλλάζει τίποτα. Ισως στον αντίπαλό μας να διαφοροποιηθεί η τακτική και 1-2 πρόσωπα στην 11άδα. Ωστόσο, είναι δυο πολύ καλές ομάδες. Υπενθυμίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και έχει καλούς παίκτες».

Για τους στόχους της Μπεσίκτας: «Δεν θέλω να σκέφτομαι μακρόπνοα. Θέλουμε πρώτα να δούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά εκείνο που ακολουθεί. Προτιμούμε να σκεφτόμαστε το... σήμερα. Οι στόχοι μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να προκριθούμε στα προημιτελικά του Europa League».

Για το «Γ. Καραϊσκάκης»: «Είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Επίσης, έχουμε πολύ καλές σχέσεις ως σύλλογοι. Οι οπαδοί, όπως και οι δικοί μας, είναι πολύ θερμόαιμοι. Εδώ αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας».

Στη συνέχεια τόνισε: «Η Ελλάδα, όπως και η Τουρκία, είναι ποδοσφαιρικές χώρες. Είμαστε ουσιαστικά και στην Ευρώπη, με τη διαφορά ότι η Ελλάδα είναι μέλος και της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Πρέπει να παίξουμε καλά, να αναπτύξουμε την ποδοσφαιρική κουλτούρα.

Εχει πάρα πολύ καλούς παίκτες ο αντίπαλός μας. Κάποιοι εξ αυτών έχουν αγωνιστεί και στην Τουρκία, όπως οι Καρντόσο, Μάριν, Ντα Κόστα. Τον γνωρίζω τον προπονητή της Οσμανλισπόρ, Μουσταφά Ακτσάι, γιατί έχουμε συνεργαστεί και στην Τραμπζονσπόρ. Δεν χρειάζομαι τη βοήθεια όμως, γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον Ολυμπιακό».

Τέλος, ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο παίζεται με οπαδούς, διότι σε αυτούς απευθύνεται. Πρέπει να πηγαινοέρχονται στους αγώνες, χωρίς φανατισμούς και παρεκτροπές».

Πηγή: Gavros.gr